Pattaya kommer att vara värd för Charity Loma Run on The Beach i september

Pattaya —

Pattaya kommer att stå värd för välgörenhetsorganisationen Loma Spring on The Beach i september för att donera till HHN Foundation för thailändska barn och hjälpa patienter som har svårt att få pengar på Pattaya Hospital.

Pattaya-tjänstemän ledda av vice borgmästare Kritsana Bunsawat och Loma Run-arrangörerna höll ett möte i går, den 3 maj, för att diskutera förberedelserna för evenemanget.

Loma Run on The Beach 2023 (9:e upplagan) är ett välgörenhetsarrangemang som anordnas på Jomtien Beach, Pattaya City, söndagen den 24 september från 04:45 till 9:XNUMX.

Evenemanget arrangeras av Loma Run Organizers i samarbete med HHN Foundation for Thai Children och Pattaya City. Evenemanget erbjuder tre distanser för deltagare att tävla i, och alla intäkter kommer att doneras till HHN Foundation och låginkomstpatienter från Pattaya Hospital.

De tre avstånden inkluderar:

  1. 21 kilometer (Haft Marathon)
  2. 10 kilometer (minimaraton)
  3. 5 kilometer (Fun Run)

Kritsana berättade för arrangörerna att det kommer att byggas vägar vid Jomtien Beach i slutet av maj, vilket kan påverka den 10 kilometer långa rutten. Därför kan arrangörerna av evenemanget behöva hitta en ny lämplig väg för att gå vidare med denna kategori.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.