UPPDATERING: Upprörd italiensk man inte hög på marijuana, men Crystal Meth, säger Pattaya Police

Pattaya —

En italiensk man som slängde ett kylskåp från sin balkong på Pattaya-hotellet var faktiskt hög på crystal meth, inte marijuana som han hade påstått, enligt polisen.

Först vår tidigare historia:

En italiensk man som misstänks vara hög på marijuana kastade flera föremål, inklusive ett kylskåp, mot människor under hans balkong i Pattaya. Lyckligtvis ska mannen inte ha skadat någon.

Nu till vår uppdatering:

Den misstänkte, Mr. Antonio, 43, av italiensk nationalitet, testade positivt för crystal meth på ett lokalt sjukhus i Pattaya efter att polisen inte initialt kunde upptäcka marijuanasubstans i hans system.

Före testet skyllde mannen sin härdsmälta på balkongen på Charlie Place Hotel i Pattayas Soi Buakhao för marijuana och hävdade att det fick honom att hallucinera att någon försökte skada honom.

Kan vara en bild av 9 personer och text som säger "SUBWAY SUBWAY SUBWAY"

Antonio kastade flera föremål mot människor på gatan nedanför sin balkong på andra våningen, inklusive ett stort kylskåp. Som tur var skadades bara en motorcykel och ingen skadades.

Han åtalas för narkotika och vandalisering.

Thailändska medier rapporterade att mannen var mycket osamarbetsvillig under hela rättsprocessen. Han påstod till och med att någon lagt crystal meth i hans vatten och gett honom det att dricka.

Polisen är dock mycket skeptisk till mannens berättelse.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.