Elva personer skadades efter krasch med minivan passagerare i Phatthalung

FOTO: Nitikorn Kongnookaew

Phatthalung –

En förare har ådragit sig allvarliga skador medan 11 passagerare har fått lindriga skador efter att en minivan kraschade in i en släpvagn i Pabon.

Pabon-polisen underrättades om olyckan på tisdagen (9 maj) på vägen Trang – Song Khla. Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den skadade minivanen på vägen på baksidan av släpbilen.

Inuti minivans räddningsteam hittade föraren, Mr. Sirichai Soosoe, 48, som hade ådragit sig allvarliga skador.

Elva passagerare hade ådragit sig lindriga skador som var åtta kvinnor, två män och en femårig flicka. De fördes till närliggande sjukhus.

Nawarat Suwannakan, som var en av minivanspassagerarna, berättade för thailändska medier att passagerarminivansföraren körde väldigt fort från Trang.

Släpvagnsföraren, Warakorn Mueanwai, 48, uppgav för räddningsarbetarna att han precis hade parkerat sin lastbil vid sidan av vägen bara en minut före kraschen.

Pabonpolisen fortsätter sin utredning av olyckan för ytterligare eventuella rättsliga åtgärder.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.