Bangkokpolisen beslagtar sexleksaker för en miljon baht

Bangkok —

Bangkokpolisen slog tre påstådda sexleksaksförsäljare och beslagtog dem för en miljon bahts sexleksaker förra fredagen den 12 maj.

De tre misstänkta, identifierade endast som Mr. Tanayong, 29, Ms. Kanree, 27, och Ms. Ilda, 32, greps i sin bostad i Foresta Village i Bangkoks Nong Chok-distrikt på fredagen. Deras efternamn undanhölls av polisen i avvaktan på rättslig process.

Enligt polisrapporter beslagtog polisen 1,066 1 bitar av olika typer av sexleksaker värda över 50 miljon baht i de misstänktes bostad. De gripna ska ha drivit en sexleksaksbutik online och sålt de obscena föremålen genom olika agenter via orapporterade onlineplattformar. I gengäld skulle agenterna få XNUMX % i provision för sin försäljning.

Pattaya News noterar att sexleksaker fortfarande är olagliga i Thailand, även om vissa politiska partier har diskuterat att legalisera dem som här.

Polisen sa att de flesta sexleksakerna smugglades från Kina. Ms. Kanree var enligt uppgift ansvarig för att beställa produkterna, medan Ms. Ilda var ansvarig för att hantera deras Facebook-sida, sade polisen.

Alla tre kommer att åtalas för brott mot strafflagstiftningen relaterad till "handel med olagliga ämnen eller varor och medhjälp till att dölja och distribuera olagliga ämnen." De kommer också att åtalas enligt tulllagen och konsumentskyddslagen, enligt Bangkok-polisen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.