Misstänkt för mord på kinesisk affärsman i södra Thailand officiellt åtalad

Trang, södra –

Tre misstänkta som var inblandade i mordet på en kinesisk affärsman i Trang har officiellt åtalats.

Våra tidigare berättelser:

En kinesisk affärsman hittades död med mer än 20 knivhugg och skärskador på en resort i Mueang Trang.

Tre misstänkta som påstås ha varit inblandade i mordet på en kinesisk affärsman i Trang har gripits i Satun.

Nu till uppdateringen:

En reenactment hölls på torsdagsmorgonen (18 majth) med mer än 30 poliser från Mueang Trangs polisstation och Trangs provinspolisstation. Till dem var mer än 20 släktingar till den kinesiska affärsmannen inklusive hans barn och fru som deltog i återuppförandet.

Endast Natdanai 'J', 22 och Nattaphon 'It', 19, var närvarande i återskapandet, eftersom den inblandade kvinnan är en ungdom och av olika juridiska skäl inte deltog. Återskapandet tog bara 20 minuter då anhöriga till offrets fru var på väg att attackera de misstänkta.

Trangs provinspolischef generalmajor Chaowalit Leangsupong berättade för Phuket Express att den andra misstänkte, endast identifierad som Ms. Fai, 17, hålls i förvar och förhörs i barn- och familjehemmet i Trang.

I den kinesiske mannens blodprov hittades sömntabletter och alkohol. Alla tre misstänkta åtalas för uppsåtligt mord och stöld.

Samtliga misstänkta har nekats borgen och är fortfarande häktade vid presstillfället.

*****************************

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/