Manligt lik hittades i Sattahip Sea

Sattahip —

En kropp som tros vara en försvunnen kambodjansk båtarbetare hittades nära ett mangroveträsk i Sattahip-distriktet idag, den 23 maj.

Upptäckten av en kropp som enligt uppgift tillhör den kambodjanska medborgaren Yook Thienia Kaniam rapporterades till Sattahips polis och räddningspersonal klockan 11:30 idag av en orapporterad medborgare.

Mr Yooks kropp hittades flytande nära ett mangroveträsk i Sattahip-distriktet i Chonburi-provinsen. Han var vänd nedåt och bar blå byxor och en grön långärmad skjorta med en skärmtryckt text där det stod ”Ruea Pitchaiwari 7 (Pitchaiwari 7 Boat) på baksidan.

Det rättsmedicinska teamet som gick för att inspektera liket rapporterade att Mr Yook kan ha varit avliden senast 3-4 dagar. Hans kropp hade också börjat förfalla. Inga sår hittades på den avlidne, säger kriminalteknikerna.

Enligt viceamiral Pichai Lorchusakul, befälhavare för 1:a sjöregionen, hade han tidigare fått en rapport från fiskebåten Pitchaiwari att dess kambodjanska båtarbetare, Mr. Yook, hade fallit i havet av misstag några dagar tidigare nära Khram Noi Island och Pet Island i Bang Saray sub-distriktet.

Myndigheterna gick sedan på jakt efter honom i havet men kunde inte lokalisera honom, tills hans kropp upptäcktes i dag vid mangroveträsket.

Viceamiral Pichai avslöjade att kroppen liknade den försvunna arbetaren. Han hade beordrat att den skulle transporteras till polissjukhuset för en noggrann obduktion.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.