Trillion Club, Mookata och Pool Bar är nu öppen i Pattaya: Din nya festdestination

Pattaya, Thailand-

Nyligen fick vi närvara vid den stora invigningen av den nyrenoverade och renoverade Trillion Club, Mookata och Pool Bar i Pattaya som ligger på Soi 16 bara några sekunder från den världsberömda Walking Street.

Vi hade en fantastisk tid och Trillion Club kommer säkerligen att vara ett populärt ställe, särskilt för poolfester, vilket är en av deras specialiteter när det gäller att vara värd och kasta för turister och gäster. Några detaljer och information om deras episka poolpartyn finns nedan, tillsammans med deras allmänna boknings- och kontaktinformation:

Trillion Club kommer också regelbundet och på helger att presentera en mängd fantastisk livemusik, band, DJ:s och artister. De är fokuserade på att ha ett brett utbud av musik för att blidka många smaker.

Trillion Club är ganska lätt att hitta. Från Second Road nära Marine Hotel, mittemot Soi VC, ligger det mitt på Soi 16. Om du kommer från Walking Street på väg mot Bali Hai Pier, ta vänster nedför Soi 16 strax före McDonald's.

En av de mest fantastiska renoveringarna och renoveringarna är ett komplett mookata-område på Trillion, med mycket överkomliga priser och en varierad meny. Detta kommer säkerligen att bli en hit bland BBQ-älskare i thailändsk stil och har ett utmärkt läge för både början på din kväll runt Walking Street eller slutet av den! Åh och oroa dig inte, om Thai BBQ inte är din grej har Trillion också ett stort urval av vanlig thaimat och indisk mat.

Vi skulle kunna fortsätta prata men vi vill visa dig några fler bilder, eftersom de säger mer än tusen ord, och ge dig lite mer kontaktinformation för Trillion nedan. Trillion har också en stor biljardbordsyta för dem som vill testa sina färdigheter. Håll även utkik efter en speciell videoturné mycket snart!

Trillions Facebooksida hittar du just här genom att trycka eller klicka!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/