Den årliga Soi 6-festen återvänder till Pattaya efter fyra år denna helg, 10 och 11 juni

Pattaya, Thailand-

Efter en lång fyraårig torka på grund av Covid-19 och resebegränsningar, tillsammans med covid-relaterade regler som tillämpas på nöjesställen, gör sig Soi 6 redo att fira sitt årliga gatuevenemang på helgen igen.

I år kommer evenemanget att hållas den 10:e och 11:e juni hela dagen under Soi:s öppettider, som kan skilja sig något från bar till bar, men vanligtvis pågår mellan kl.

Soi 6 är en av Pattayas mest historiska och berömda gator som innehåller dussintals barer och nöjesställen tillsammans med restauranger, hotell och en mängd mindre butiker. Beläget i norra Pattaya nära Runway-marknaden, är det lätt att hitta och ett viktigt landmärke för många turister.

Under festivalen kommer deltagande barer att ha ballonger som markerar att de äger rum i den massiva festen. Många barer kommer att ha speciella teman, kläder för personalen, kompletterande mat och gratis skott för betalande kunder, och vissa kommer till och med att ha festspel och specialpriser eller lotterier.

Den årliga festen samlade traditionellt alltid många likasinnade fans av festgatan för att dricka och chatta och är ett utmärkt tillfälle för att träffa nya vänner och medbesökare i Pattaya, Thailand.

Vi ses på festivalen!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/