Huvudmisstänkt för mord på ung kvinna i Pattaya arresterad i Sakon Nakhon

Kut Bak, Sakon Nakhon-

Den huvudmisstänkte som var efterlyst för det grymma mordet på en ung kvinna i Pattaya greps i en lantlig by nära Kalasin-provinsen i Sakon Nakhon i nordöstra Thailand och transporteras till Pattaya för utredning.

Mordet på 32-åriga Rattana Thammarak, som hittades brutalt knivhuggen nästan ett dussin gånger i ett lägenhetskomplex i centrala Pattaya runt Soi Buakhao-området förra veckan, chockade både Pattayas invånare och brottsbekämpande myndigheter.

Hon hade blivit knivskuren i ansiktet, nacken, axeln och överkroppen minst tio gånger och lämnats avliden i sin lägenhet i flera dagar tills en städare och hyresvärden av lägenhetskomplexet märkte en ovanlig lukt och fick tillgång till lägenheten, den oroande scenen.

Pattaya-polisen identifierade flera män som hade besökt offret dagen för mordet men deras huvudsakliga uppmärksamhet riktades mot herr Watcharaphon Ansongkram eller Kik, med smeknamnet "Kik Kilo 10", 39-åring, som hade varit den sista personen som sågs levande på CCTV och med offret.

Kik hade flytt från sin vanliga bostad i Sattahip-området men polisen i Kalasin i samarbete med Pattaya-polisen lyckades spåra hans mobiltelefonsignal till Kalasin-gränsen.

Kik lokaliserades av Pol.Lt.Gen.Suwan. Chiena Winthawat, polischef, Kalasinprovinsen i samordning med Chonburis provinsutredningsgrupp i landsbygdsprovinsen och byn Kut Bak som ligger vid gränsen till Kalasin. Han bodde i en träkoja i ett fallfärdigt område och rökte lugnt en cigarett efter att ha arresterats av brottsbekämpning enligt Pattayas provinsdomstols arresteringsorder 230/2566 daterad den 21 maj 2023.

Kik talade inte med utredarna eller ingav omedelbart en vädjan och transporterades till Pattaya över natten. Han åtalas för att ha misshandlat en annan person fram till döden.

TPN media kommer att ge ytterligare uppdateringar om den här historien när de blir tillgängliga.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/