Borgmästare i Sattahip hjälper utländska trafikoffer

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

Borgmästaren i distriktet Kled Kaeo hjälpte tre män som ådrog sig skador från en trafikolycka i Sattahip.

Yotsawat Phuwarattanakul, borgmästare i underdistriktet Kled Kaew, eller "borgmästare Tai", utförde grundläggande medicinsk hjälp till tre oidentifierade män, två var utlänningar, som råkade hamna i en trafikolycka nära sjökrigsföringskommandot i Sattahip distrikt.

Herr Yotsawat gav assistans till alla skadade individer och ordnade en ambulans för att transportera dem till det lokala sjukhuset. Hans lovvärda agerande ägde rum mitt i närvaron av många civila som också kom fram för att hjälpa. De beundrade Mr Yotsawat för hans omedelbara hjälp till människor i nöd.

I en intervju med lokala medier uppgav borgmästaren att när han var på väg för att utföra sina plikter kom han över en olycka och parkerade omedelbart sin bil mitt på vägen för att hjälpa de skadade männen.

"När jag stöter på sådana nödsituationer skyndar jag mig omedelbart att hjälpa, och anser att det är ett avgörande ansvar för en god medborgare, eftersom varje liv är värdefullt," borgmästaren.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.