Python slukar nästan 200 vaktar i Pattaya

Pattaya —

Modiga ormfångare fångade en två meter lång pytonslang efter att den hade ätit ner nästan "200 vaktlar" som fötts upp för jordbruk i Pattaya.

Teamet av ormtrollkarlar anlände till en bostad i Pattayas Nongprue-distrikt i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, kl. 10 igår, den 25 maj, efter att husägaren ringde för att informera dem om att han hade sett en lång pytonslang som kröp ihop sig inne i hans vaktel. bur.

På grund av sina modiga hjärtan och förmågor kunde ormtrollkarlarna snabbt lokalisera och fånga den stora ormen som rullade ihop sig i gräset nära fågelburen. Efter att ha mätt det blev de förvånade när de upptäckte att besten var över två meter lång och vägde över 40 kilo.

I en intervju med The Pattaya News-teamet sa ormfångarna att ormens vikt delvis kan komma från nästan 200 fattiga vaktlar' att den just hade ätit i en fågelbur baserat på uttalanden från en husägare.

Det exakta antalet uppätna vaktlar gavs inte vetenskapligt.

Trots skadorna skulle djuret säkert släppas tillbaka till naturen där det hörde hemma, sa ormfångarna till The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.