Oidentifierad manskropp hittades på Koh Larn Beach, polisen undersöker, otrevligt spel inte uteslutet

Koh Larn, Pattaya –

En oidentifierad manskropp hittades på en strand på Koh Larn, Pattaya.

En videoversion av den här historien kan hittas genom att trycka eller klicka här.

Pattayas polis underrättades om kroppen på lördagen (27 majth) på en strand nära Na Yak Cliff. Polisen och Pattaya News anlände till platsen för att hitta den avlidne hanen av asiatisk härkomst (liknande thailändsk, men oklart om han är thailändsk) i en ålder av runt 40 år.

Hans högra arm låg begravd under sanden. Han var bar överkropp med byxor neddragna till fötterna och sår hittades i ansiktet och huvudet. Polisen trodde att mannen dog minst 12 timmar innan hans kropp hittades. En tröja hittades också nära hans kropp.

Pattayas polischef överste Thanapong Poethi berättade för Pattaya News. "I det här skedet kan vi inte identifiera hur han dog. Vi försöker också identifiera vem mannen var. En obduktion genomförs för att hitta hans dödsorsak för vidare utredning."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.