Central Mall och Marina för att fira Pride-evenemang i Pattaya under hela juni, schema

Pattaya, Thailand-

🏳️‍🌈 Upptäck fantastiska Pride Month-firanden som alla kan njuta av under hela juni i Thailands Pride Celebration 2023 – "Pride for All" på Central Shopping Centers i hela landet.


Njut av Pride-upplevelse i alla dimensioner:
💚 Prideparad – ta in spänningen, med parader som samlar kraften hos en regnbågsallians över hela världen för att skicka röster om mångfald och jämlikhet över hela världen.
💜 Pride Happening – gå för fullt med konserter, modevisningar, tävlingar, talkshower, utställningar, workshops
🧡 Pride Vibe – njut av spektakulära dekorationer med regnbåstema. Fäst dina populära destinationer och dela dina Pride-evenemangs landmärken till världen. och shoppa med Pride-hjärtan för specialkollektioner från populära märken som erbjuder heta kampanjer. Du kan omfamna och föra vidare stolthetens oändliga kraft!

Ett klick bort för att lära dig allt om Pride-evenemang 👉https://campaign.centralpattana.co.th/prideforall/

Följande är ett pressmeddelande från Central Pattana.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/