Kambodjanska båtarbetare flaskor vän i Sattahip

Sattahip —

En kambodjansk båtarbetare tappade sin så kallade vän i ansiktet när han drack alkohol i stadsdelen Sattahip.

Igår, den 28 maj, fick räddare från Sawang Rojanatham Foundation en rapport om en migrantarbetare som blivit fysiskt överfallen och skadad i ett hyrt hus beläget i Sam San-distriktet i Sattahip-distriktet, Chonburi-provinsen. Efter att ha fått rapporten samordnade de sig med Sattahip-polisen och rusade till olycksplatsen klockan 22:20.

På platsen hittade myndigheterna en kambodjansk båtarbetare, Mr. Keng Chok, 45, med skärsår och blödning i hela ansiktet. De försåg honom sedan med första medicinsk hjälp innan de transporterade honom till Sattahipsjukhuset.

Enligt invånarna som bevittnade bråket sa de att offret drack alkohol med sin oidentifierade landsman. Plötsligt började de höja röster av någon anledning, och den misstänkte tog en ölflaska och slog Mr Keng i ansiktet innan han flydde.

Offret sprang till lokalbefolkningen för att få hjälp. Han ligger kvar på sjukhus, men hans tillstånd är stabilt.

Den misstänkte mannen jagas just nu av polis.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.