Tvilling 19-åringar greps för påstådda sexuella övergrepp på många minderåriga i Ratchaburi, Thailand

Ratchaburi –

Tvillingtonåringar greps för påstådda sexuella övergrepp på många unga kvinnliga tonåringar, de flesta var enligt uppgift oskulder, i Ratchaburi.

Utredningsavdelningen vid Metropolitan Police Bureau (IDMB) rapporterade att fyra uppsättningar föräldrar har lämnat in anmälningar till polisen i Ratchaburi.

De berättade för polisen att tvillingarna kontaktade sina barn via Facebook. De valde flickor som var under 15 år gamla och oskuldsflickor som bodde nära dem innan de överföll och våldtog dem sexuellt.

Det är många fler drabbade som är rädda för att polisanmäla, hävdade föräldrarna. Många flickor är deprimerade och några försökte orsaka självskador efter incidenterna, tillade föräldrarna.

IDMB-polisen har fortsatt sin utredning där de har gripit de misstänkta tvillingarna. Mr. Yutthana 'Pai', 19 (äldre bror) som var på ett arbetsläger i Ratchaburi och Mr. Wantana 'Pat', 19 (yngre bror med några minuter) som arresterades i Suphan Buri. De åtalas för sexuella övergrepp på minderåriga under 15 år och för att ta bort minderåriga under 15 år från sina föräldrar.

Polisen fann att tvillingmisstänkta, kallade "Hell Twins" av lokala invånare, arresterades tidigare i Suphanburi. Pai har varit inblandad i sex fall av stöld och Pat har varit inblandad i tre fall av sexuella övergrepp tidigare.

De misstänkta är fortfarande häktade vid presstillfället. De släppte inte omedelbart ett uttalande eller vädjan till anklagelserna.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.