Pattaya kommer att hålla International Smart Cities Conference i juni

Pattaya, Thailand-

Pattaya kommer att hålla en stor Smart Cities-konferens på internationell nivå i juni.

Evenemanget kommer att hållas från den 25:e till den 28:e juni på PEACH kongresscenter som ligger på Royal Cliff Hotel i Pattaya.

Den är värd av IEEE Power & Energy Society – Thailand tillsammans med Thailand Convention and Exhibition Bureau. Detta blir den tionde smarta städerkonferensen under temat The Revolutions of Mankind”.

Evenemanget kommer att innehålla seminarier, utställningar och demonstrationer kring smart stadsteknik utformad för att utbyta kunskap om smart stadsutveckling som gynnar stadsplanering från hela världen.

För mer information vänligen ring Pattaya City Contact Center på 1337.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/