Pattaya kommer att hålla speciella Stop Drugs Parader och event på Pattaya Beach i mitten av juni

Pattaya, Thailand-

Pattaya City har meddelat att de kommer att hålla en mycket speciell serie parader, kulturevenemang, konserter från lokala artister och shower i en anda av kamp mot droger speciellt för ungdomar i juni.

Evenemanget kommer att äga rum den 17 juni 2023 och börjar runt seglingsminnesmärket mittemot Mike Shopping Mall kl. 3. Evenemangen kommer att fortsätta till Central Mall och kommer att innehålla följande pågår fram till 00:10:

-Fem parader på Pattaya Beach från olika grupper som studenter, stadstjänstemän, samhällsledare och mer. Dessa kommer att fokusera på att stoppa ungdomar från att använda droger och farorna med droger.

-Samhällsmedlemmar som utbildar andra om droger och pratar med turister och ungdomar på Pattaya Beach för att uppmuntra dem att hålla sig drogfria.

-En serie kulturshower, artister, musiker och mer framför Central Mall från 3 till 6. Temat är, du gissade rätt, att hålla sig drogfri.

Alla är välkomna att komma och stödja drogfria ungdomar i Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/