Oidentifierad utländsk man förstör sidospeglar på minivan under Road Rage-incident i Phuket - VIDEO

Phuket –

En utländsk manlig förare har förstört en sidospegel på en minivan under en påstådd trafikolycka i Wichit, Mueang Phuket.

Minivansföraren, Monnapan Makarapan, berättade för Phuket Express att han lämnade in en anmälan till Chalong-polisen i måndags (29 maj)th). Han berättade för polisen att det inträffade en trafikolycka med hans minivan och en sedan vars förare var en manlig kaukasisk utlänning.

De stannade för att prata om en tvist som involverade företrädesrätt men den utländska föraren förstörde omedelbart sidospeglarna på Monnapans minivan på Chao Fa East Road i Wichit.

Den oidentifierade utländska mannen, som Monnapan sa var i ett anfall av okontrollerat raseri, flydde sedan från platsen när Monnapan hotade att ringa polisen och sa åt mannen att vänta på brottsbekämpning.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de har kontaktat Wichit-polisen för vidare utredning. Samtidigt lades en video från en dashcam av händelsen upp i lokala sociala medier och har blivit viral, med många thailändska användare som säger att den oidentifierade utländska mannen borde identifieras, åtalas och till och med möjligen utvisas.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.