Pattaya kommer att vara värd för Pattaya Community Pride Parade 2023 på Jomtien Beach I helgen den 10 juni

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngamphichet träffade gruppen Swing LGBTQ+ den 30 maj för att diskutera förberedelserna av Pattaya Community Pride 2023-paraden den 10 juni.

Mötet ägde rum i Pattayas stadshus. Den ideella Swing-gruppen träffade Poramase för att diskutera säkerhet och nödvändiga faciliteter för paradförberedelserna.

Pattaya Community Pride-paraden kommer att äga rum den 10 juni från 3 till 6 längs Jomtien Beach, med start vid Chaiyapruek Intersection och avslutas vid Jomtien Complex, som täcker en sträcka på 3.5 kilometer.

Swing-gruppen sa att syftet med evenemanget var att symboliskt visa stöd för mångfald och främja jämställdhet i samhället. Evenemanget syftade också till att stimulera turismen i Pattaya.

Central Mall och Marina kommer också att fira pride-evenemang under denna månad.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.