Bil välter i Sattahip, föraren får lindriga skador

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

En lastbil voltade i Sattahip-distriktet igår, den 30 maj. Föraren fick lindriga skador.

Avdelningen för katastrofförebyggande och begränsning i Kledkaew kommun fick en rapport om en vältad pickup på väg 332 i Bangsaray-distriktet i Sattahip-distriktet mitt på dagen igår. De skickade omedelbart räddningsteamet från Sawang Rojana Thammasathan Foundation till olycksplatsen.

På platsen hittade räddningsteamet en svart Toyota Hilux Revo pickup i ett vält och skadat skick. Bildelar hittades utspridda på vägen, inklusive luftkonditioneringsutrustning som tillhörde föraren, Mr. Amnuai Kongman, och hans oidentifierade vän som satt fast i fordonet. De två fick lindriga skador.

I en intervju med lokala medier erkände Amnuai av okänd ålder att han försökte göra en U-sväng i hög hastighet. Detta fick hans bils bakdel att glida och välta. Som tur var fick han och hans kompis bara lindriga skador eftersom de hade bilbälte.

Pattaya News konstaterar att det var oklart om polisen skulle vidta några rättsliga åtgärder mot föraren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.