Fantastisk ny brödbutik kommer till stan i Pattaya

Pattaya —

Ringer alla brödälskare i Pattaya! Gör dig redo att bli kär i doften av nybakat bröd från "Khun Pin House", den mysigaste brödbutiken i stan.

Inbäddat nära Bangchak bensinstation i södra Pattaya, mittemot Makro, är Khun Pin Houses charmiga bageri en ny söt himmel som varje brödälskare i Pattaya inte kan missa.

Vi inbjuder dig att koppla av, varva ner och njuta av det enkla nöjet med gott bröd. Varje limpa på Khun Pin House är gjord med kärlek, och levererar oklanderlig smak och konsistens. De har också ett brett utbud av menyer som definitivt kommer att glädja dig som surdegslimpa, kanelbullar och alla typer av härliga söta munkar som kommer att uppfylla din söta aptit.

Khun Pin House är öppet varje dag från 8:00 till 7:30. De erbjuder också leveransservice inom Pattaya-området samt en rikstäckande leverans med hjälp av speciella kylfordon för att bevara brödets perfekta förhållanden.

Om du är en brödälskare och känner för att besöka Khun Pin House, kontakta dem på Line: @khunpin.11 eller ring 094-9623979!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.