Den berömda matbloggaren "Sea Bear" kommer att vara värd för matfestival denna vecka i centrala Pattaya

Pattaya —

Central Pattaya Shopping Mall går samman med "Sea Bear", en känd matbloggare, för att vara värd för Sea Bear x Central Pattaya största matfestival.

Havsbjörn är en thailändsk känd foodie och influencer på Facebook med över 1.9 miljoner följare. Hon är känd för sin passion för mat och förmåga att dela sina kulinariska upplevelser med sina följare på de mest aptitretande sätt.

Från 1 till 7 juni kommer hon att delta i Sea Bear x Central Pattaya matfestival, en händelse fylld med läckra thailändska rätter från hela kungariket. Mässan kommer att äga rum på Central Pattaya Shopping Mall på G-våningen vid strandsidan under dagtid.

100 matstånd som säljer ett varierat utbud av mat såsom skaldjur, kryddiga sallader, båtnudlar, kokosnötsglass och traditionella thailändska sötsaker har redan bekräftat sitt deltagande. Om du är en matälskare och vill skaka hand med Sea Bear, kanske du inte vill missa detta välsmakande kul!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.