Kinesisk man i Pattaya upprörd över sin fru hotar att hoppa från balkongen, räddad av polisen

Pattaya —

En kinesisk man drack upp sig själv i ett rasande tillstånd och hotade att hoppa från en balkong på åttonde våningen efter ett gräl med sin fru i Pattaya.

Pattayapolisen fick en rapport om en utländsk man som försökte ta sitt liv vid 6-tiden igår, den 31 maj, och rusade till platsen för incidenten i centrala Pattaya i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, tillsammans med Sawang Boriboon-räddare och turistpolis.

Myndigheterna anlände till ett icke namngivet hotell i centrala Pattaya för att hitta turisten som endast identifierades med hans förnamn som Mr. Limingming av kinesisk nationalitet. Mannen i sitt 22:a år var i ett berusat tillstånd, efter att ha klättrat ut från sin balkong på åttonde våningen och knöt sig till räcket och hotade att hoppa.

Mannen skrek osammanhängande till polis och bärgare som försökte hjälpa honom. Vid ett tillfälle skickades en kran upp för att rädda mannen men han blev alltmer upprörd och hotade att hoppa och kranen togs bort.

Väntan sträckte sig in i natten och tog flera timmar, med myndigheter och representanter från turnégruppen som gick till mannens rum för att förhandla och försökte övertyga honom att komma ner. Under tiden såg och filmade dussintals chockade turister händelsen från marken.

Efter en misslyckad serie verbala förhandlingar och med mannen som blev allt mer oberäknelig, beslutade tjänstemän att fysiskt ladda mannen medan han var distraherad, greppade honom och drog honom tillbaka i säkerhet på balkongen. Mr. Limingming transporterades sedan till en närliggande sjukvårdsinrättning men var fortfarande i ett oberäkneligt och rasande tillstånd och samarbetade inte med räddningsarbetare och tjänstemän. Han fick inga skador, enligt räddningspersonal.

Pattaya News intervjuade hans reseguide, som inte var identifierad, om orsaken till händelsen. Guiden sa att turisten anlände med sin fru till Pattaya för fyra dagar sedan som en del av en stor kinesisk gruppresa. Inför händelsen bråkade mannen hett med sin fru innan han bestämde sig för att dricka sig själv och hotade att ta sitt liv. Som tur var märkte någon honom innan han hoppade och ringde myndigheterna.

Turisten var under noggrann läkarvård.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.