Pattaya kommer att vara värd för Pattaya Festival 2023 från 23-24 juni på Pattaya Beach

Pattaya —

Pattayas myndigheter är inställda på att ta med ytterligare ett spännande evenemang till staden med Pattaya Festival 2023.

Pattayas borgmästare Poramese Ngamphichet ledde ett möte för att diskutera arrangemangen för Pattaya-festivalen 2023 igår, den 31 maj.

Evenemanget kommer att äga rum från 23 juni till 24 juni 2023 på Pattaya Beach. Festivalen syftar till att främja och stimulera den lokala ekonomin och turismen i Pattaya genom att dela ut pengar till det lokala samhället och locka både thailändska och internationella turister att besöka staden.

Festivalen kommer att innehålla färgglada parader, olika matstånd som säljer alla typer av lokal mat, konserter av kända artister och många andra spännande aktiviteter.

Det förväntas att årets parad kommer att bli ännu större än föregående år, eftersom det kommer att finnas en Pride Parade vid centrala Pattaya köpcentrum deltar den 24 juni. Paraden börjar kl. 6 vid Terminal Pattaya och färdas längs Beach Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.