Fem äldre poliser i Phuket överförda efter nattklubbsräder

Phuket -

Fem högt uppsatta Kathu-poliser, inklusive chefen, har överförts efter att två olagliga nattklubbar gjordes en razzia i Kathu för att de påstås öppna över de lagliga stängningstiderna och tillåta minderåriga att komma in i lokalen.

Vår tidigare historia:

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

Nu till uppdateringen:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong har utfärdat en order på torsdagen (1 juni)st) på eftermiddagen. I ordern står det att två illegala nattklubbar gjorde en razzia i Kathu för att de påstås ha varit öppna efter de lagliga stängningstiderna klockan 2 och tillåtit minderåriga att komma in i lokalen.

För ytterligare insyn, en fullständig utredning och för att förhindra skada för regeringen, kommer fem Kathu-poliser enligt följande därför att överföras till arbetet på Phukets provinspolisstation.

  1. Kathu-polischefen överste Roongrit Rattapakdee
  2. Kathu-polisens ställföreträdande överstelöjtnant Chao Poamna
  3. Kathu-polisens ställföreträdande överstelöjtnant Chayaphon Poonaruemit
  4. Inspektör för förebyggande och bekämpande av brott, Överstelöjtnant Nattawat Supanart
  5. Utredningsinspektör överstelöjtnant Wissanu Pansai

Beställningen gäller från 1 junist) tills vidare.

Den föregående artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats som ägs av TPN Media.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/