Fototur: Sea Bear och Central Mall startar förväntad matfestival

Pattaya, Thailand-

Följande är en fototur från den första av sju dagar av den efterlängtade Sea Bear Episod Two Food Festival på Central Mall på Pattaya Beach.

Festivalen äger rum varje dag till och med den 7 juni från 4:10 till 2:XNUMX och har över hundra matleverantörer med många kändiskockar och påverkare på sociala medier. Sea Bear är själv Pattayas mest kända matbloggare med nästan XNUMX miljoner Facebook-följare.

Njut av festivalen och tryck här för mer information om den!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/