Fyra personer döda efter att SUV full av migrantarbetare välter och antändes i Ayutthaya

Ayutthaya –

Fyra personer har dödförklarats efter att en SUV med migrantarbetare vält och fattat eld i Bang Pa-in-distriktet.

Phra-in Racha-polisen underrättades om olyckan efter midnatt (1 junist) på Asia Road i Cheang Rark sub-distrikt. Räddningspersonal anlände till platsen för att konstatera att en SUV Benz SsangYong Musso var uppslukad av lågor. Det tog 20 minuter för brandmännen att kontrollera branden och SUV:n totalförstördes.

Fyra personer hittades döda i bilen. Sex personer som hade rymt från branden fick olika skador och de fördes till närliggande sjukhus. De var alla enligt uppgift migrantarbetare som olagligt hade tagit sig in i Thailand.

Polisen identifierar namn och nationaliteter på de skadade och avlidna och fortsätter sin utredning.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.