Pattaya kommer att arrangera Pattaya Squid Fair på Jomtien Beach i helgen, 10-11 juni

Pattaya —

Ringer alla skaldjursälskare i Pattaya! Staden kommer att stå värd för ännu en fantastisk matfestival kallad "Pattaya Squid Fair 2023" på Jomtien Beach från 10 till 11 juni.

I år har evenemanget flyttats till Jomtien Beach framför The Now Hotel, längs Chaiyapruek Road. Det kommer att äga rum från 5:00 till 10:00. Mässan kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter med fokus på prisvärda och högkvalitativa skaldjur.

Mässarrangörerna har noggrant valt ut endast de bästa försäljarna att delta i mässan. Förutom skaldjur kommer det att finnas en tävling för att äta bläckfisk och en VIP-aktivitet som heter "Serve by Chef", som innebär att man auktionerar ut och serverar sällsynta skaldjur till endast 100 registrerade kunder.

Pattaya Squid Fair har fått positiv feedback från turister förra året. I år har konceptet ändrats från en bläckfiskfisketävling i ett köpcentrum till en fiskauktion på stranden.

Att välja Jomtien Beach som plats syftar också till att hjälpa lokala fiskesamhällen och främja turism i hela Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.