Pattaya-kvinnan ger 5,000 XNUMX baht i pris på tjuvar som stal hennes motorcykel

Pattaya —

En thailändsk kvinna i Pattaya gav en belöning på 5,000 20 Baht på tjuvar som stal hennes motorcykel som hon hade parkerat vid vägkanten i Soi 28 Pattaya-Naklua söndagen den XNUMX maj.

Mrs Wanthong Abphet, en 54-årig kvinna, avslöjade för The Pattaya News igår, den 31 maj, att hennes motorcykel försvann bara en halvtimme efter att hon hade lämnat den på vägkanten när hon var på väg till jobbet i Soi 20 Pattaya-Naklua.

Den thailändska kvinnan, som arbetade på ett hotell i Pattaya, sa att händelsen inträffade mitt på ljusa dagen klockan 9 på söndagen. Enligt en CCTV-inspelning av området gick två tonårsmän fram till hennes svart/röda Honda Wave 110i motorcykel och tog den och flydde till Naklua-området.

Mrs Wanthong sa till The Pattaya News att hon var hårt påverkad av incidenten eftersom hon var tvungen att använda motorcykeln för att resa från sin bostad till sin arbetsplats varje dag. Utan den var hon tvungen att betala för en motorcykeltaxitjänst, vilket belastade hennes plånbok i onödan.

Kvinnan uppmanade polisen att fånga tjuvarna och hämta hennes fordon. Hon utlovade också en belöning på 5,000 XNUMX baht till den som kunde hjälpa henne att hitta motorcykeln.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.