Pattayas vice borgmästare inspekterar byggprojekt på strandvägen bland invånare och turistklagomål

Pattaya —

En biträdande borgmästare i Pattaya inspekterade ett pågående byggprojekt på Beach Road.

Den 31 maj åkte Pattayas biträdande borgmästare Manoch Nongyai till Pattaya Beach för att inspektera det pågående "Smart Pole 5G"-projektet av National Telecommunications Company Limited (NT), efter klagomål från allmänheten.

Det rapporterades att det hade grävts ut och avlägsnats av tegel från trottoarerna längs stranden, vilket orsakat nöd för invånarna, turisterna och företagarna. Detta bröt också allvarligt upp den populära gångstigen.

Enligt Mr. Manoch har Pattaya City gett tillstånd för NT att utföra installationen av deras utrustning i området. De kommer att hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå.

Han sa att staden skulle vilja be allmänheten om ursäkt för de besvär som orsakats. Till en början hade Mr. Manoch instruerat företaget att påskynda sitt arbete och slutföra det så snart som möjligt.

Det exakta slutdatumet för projektet är inte tillgängligt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.