Fantastisk filmfestivalupplevelse som kommer till Pattaya i helgen 2 till 4 juni 2023

TAT, Film Federation enas för att organisera den fantastiska filmfestivalupplevelsen för att befästa Thailands status som världens bästa filmdestination!

Thailands turistmyndighet (TAT) och Department of Tourism i samarbete med National Federation of Thai Film Associations organiserar evenemanget "Amazing Film Festival Experience" från 2-4 juni 2023 i Wisdom Valley, Chon Buri från 4:11 till XNUMX:XNUMX dagligen.

Syftet med evenemanget är att marknadsföra "Film" – en av kungarikets soft-power 5Fs med tonvikt på att accentuera filmturism och framhäva Thailand som "Världens bästa filmdestination" genom att erbjuda fyra fräscha utomhusfilmupplevelser.

TATs vice guvernör för turismprodukter och affärer, Apichai Chatchalermkit sa "TAT syftar till att vitalisera Thailands turistindustri genom att skapa högvärdiga och upplevelsebaserade produkter, tjänster och evenemang som "Amazing Film Festival Experience" genom att visa upp det thailändska sättet att liv, lokal visdom, konst och kultur genom film – en av kungarikets soft power 5Fs.


Med hjälp av olika geografiska egenskaper, hisnande natur, rik historia, unik kultur och thailändsk gästfrihet, har Thailand varit värd för nyckelscener i kända thailändska och utländska filmer som lockar filmentusiaster runt om i världen att besöka dessa platser.

Dessutom har beredskapen hos produktionsanläggningarna och personal med omfattande kunskap och expertis som gör filmproduktion i kungariket bekväma och effektiva filmer stärkt Thailand som en internationell filmdestination.”

The Amazing Film Festival Experience är organiserad under konceptet "Världens bästa filmdestination" som återspeglar kreativa idéer och främjar unikhet för att hjälpa Thailand att få status som filmstad i världsklass.

Evenemanget kommer att omfatta intressanta aktiviteter, såsom en filmshowcase och utställning av en filmexpert, kortfilmstävling, installationskonst, mer än 20 thailändska och utländska filmer som visas på fyra utomhusbiografer (Lakeside Mega Theatre,. Vertical Theatre, Thai Retro Teater, och någonsin Forest Theatre) och musik från populära artister som Jannine Parawie Weigel eller "Ploychompoo", den thailändska sexmannapojkgruppen "PROXIE", manliga duobandet Dept, Chawarin Perdpiriyawong eller Nunew Chawarin och Arak Amornsupasiri eller "Pae Arak ”, såväl som topprockbandet Lomosonic, berömda landmärken från filmscenen och thailändska delikatesser från den östra regionen.

"TAT tror att "Amazing Film Festival Experience" kommer att vara en plattform för människor i branschen att utbyta kunskap och vara ett viktigt steg för att återspegla samarbetet mellan turismen och filmindustrin för att främja Thailands mjuka makt internationellt. TAT förväntar sig evenemanget
att generera minst 50 miljoner baht till den lokala ekonomin.” Mr Apichai avslutade.

Eventet Amazing Film Festival Experience är fri entré.

För mer information,
följ gärna Facebooksidan:
Fantastisk filmfestivalupplevelse
eller Thailand Festivals webbplats
www.thailandfestival.org,
TAT kontaktcenter,
eller ring 1672 Travel Buddy

Några filmer som visar:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/