Pattaya kommer att vara värd för Pattaya Wellness Fest för att fira Global Wellness Day 2023

Pattaya —

Pattaya City planerar att stå värd för "Pattaya Wellness Fest 2023" för att fira Global Wellness Day från 9 till 11 juni.

Staden kommer att arrangera evenemanget i samarbete med Spa- och Friskvårdsföreningen i Region Öst.

Syftet med evenemanget är att locka internationella turister att besöka staden under evenemangsperioden 9-11 juni. Festivalen kommer att innehålla aktiviteter som strandstädning, aerobicövningar, yogasessioner och mycket mer, som äger rum på det norra området av Pattaya Beach.

Dessa aktiviteter syftar till att öka medvetenheten om den hälsosamma livsstilen för invånare och besökare, samt att främja Pattaya som en hälsoturismdestination.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.