Pattaya är nu värd för Walking Street och Halal Foods Festival från 2-5 juni

FOTO: Mubarak Organize

Pattaya —

Pattaya City kommer att stå värd för den 2:a årliga Walking Street's Halal Foods i Nongprue Health Garden/Nongprue Public Park från 2-5 juni.

Evenemanget kommer att innehålla över 100 certifierade Halal-restauranger. Dessa restauranger har inspekterats och godkänts av Nongprue kommuns avdelning för folkhälsa och miljö. Besökare kan njuta av en mängd olika läckra och säkra matalternativ på dessa anläggningar.

Utöver matalternativen finns det också mer än 50 modebutiker som serverar män, kvinnor och barn, så att besökarna kan handla efter sin personliga stil. Shoppingområdet ligger längs en kanal som sträcker sig över 100 meter. Det är ett bra utrymme för familjer att njuta av atmosfären tillsammans.

Vänligen kontakta 0959608260 eller Mubarak Team för mer information.

FOTO: Mubarak Organize
FOTO: Mubarak Organize
FOTO: Mubarak Organize
FOTO: Mubarak Organize

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.