Pattayas borgmästare säger att det andra vägbygget tar ytterligare två månader

Pattaya, Thailand-

I vad som sannolikt kommer att vara frustrerande nyheter för många Pattayas invånare och turister, postade Pattayas borgmästare på sina sociala medier idag, den 3 juni 2023, att det långvariga vägbygget på Pattayas andra väg inte kommer att slutföras någon gång inom den omedelbara framtiden.

Projektet, som har pågått i drygt ett år, har drabbats av många förseningar och problem. Enligt Pattayas borgmästare, Poramese Ngampiches, beror detta på problem med äldre konstruktioner under vägen som har försenat installationen av nya rör och dräneringssystem, särskilt i området kring Mike Shopping Mall och Royal Garden.

Ytterligare två månaders konstruktion skulle innebära att projektet inte skulle slutföras förrän åtminstone i augusti 2023 och att trafikförseningar och säkerhetskopiering kommer att fortsätta på Second Road tills vidare.

Foton: Pattayas borgmästarkontor

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/