Boltförare i Pattaya påstås attackera rivaliserande motorcykeltaxiförare

Pattaya —

Ride-hailing Bolt-förare ska ha attackerat en grupp Win (motorcykeltaxichaufförer) i Pattaya på grund av kund- och territoriella tvister, vilket resulterade i att två personer skadades.

Igår, den 3 juni, klockan 10, besökte två motorcykeltaxichaufförer, Paitoon Wengwipha (30 år) och Anant Panyim (50 år), Pattayas polisstation för att lämna in ett klagomål mot en oidentifierad grupp av individer.

Enligt deras konto ska gruppen ha varit Bolt-förare som fysiskt överfallit dem.

Gruppen hade cirka 7-8 män, enligt Mr Paitoon och Mr Anant. De två sa att före händelsen hade några Bolt-förare tagit sig in i ett bostadsrättsområde, vilket var Win-förarnas territorium enligt dem, vilket ledde till ett litet verbalt bråk mellan en annan grupp Win-förare och Bolt-förarna.

Herr Paitoon och Herr Anant fortsatte att de två grupperna till en början bestämde sig för att gå skilda vägar. Men kort efter bråket ska Bolt-förarna ha återvänt med basebollträ, järnstänger och knivar, och plötsligt attackerade herr Paitoon och herr Anant även om de inte var inblandade i den tidigare incidenten.

Herr Paitoon träffades i huvudet och fick en kraftig fläck och var tvungen att få sju stygn, medan Anant fick munskador och fick tre stygn. De misstänkta flydde från platsen efter händelsen.

Pol. Kapten Natchapol Sangsi, en biträdande utredare som tog emot klagomålet, sa att polisen arbetade med att identifiera alla misstänkta.

Det har förekommit ett antal växande bråk och dispyter mellan rivaliserande motorcykeltaxitjänster, som den här som vi tog upp för kort tid sedan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.