Indisk turist hittar en död kropp i centrala Pattaya

Pattaya —

En kropp av en oidentifierad man upptäcktes av en utländsk turist i centrala Pattaya tidigt i morse.

Den 4 juni efter midnatt svarade Pattaya-polisen på en rapport om att en kropp hittats framför en byggnad på Pattaya Klang Road i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen, och reste till platsen tillsammans med Sawang Boriboon-räddare.

Vid byggnaden hittade polisen den livlösa kroppen av en oidentifierad man, som uppskattas vara mellan 30-40 år gammal, liggande på den främre innergården till ett rese- och turnéföretag. Han var klädd i en grå skjorta och marinblå shorts. En vattenflaska och en påse bröd hittades i närheten. Vid inspektion upptäcktes inga tecken på fult spel eller bevis på våld, enligt polisen.

I en intervju med den indiska turisten som såg kroppen, Mr. Uddin Moh Gias, 42, sa han att han märkte att den avlidne regelbundet satt på denna plats för några dagar sedan. Han sågs också dröja kvar på denna plats på gårdagens kväll tills han hittades död vid dagens tidiga timmar.

Mannen såg ut som en hemlös person, sa herr Uddin. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus.

Herr Uddin sa att han var chockad över upptäckten men ringde omedelbart polisen för att få hjälp.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.