UPPDATERING: Kinesiska turister greps på Bangkok Pub för droganvändning fortfarande fängslade, ingen borgen än

FOTO: Khaosod

Nationellt —

56 drogmisstänkta, varav 24 kinesiska, har gripits efter en karaokebyst i Bangkok på fredagen.

Vår tidigare historia:

Exklusiva lyxfester endast för kinesiska medborgare gjorde en razzia mot karaokerum i Bangkok och 48 kineser och illegala droger hittades.

Nu till vår uppdatering:

De misstänkta har förhörts och anhållits misstänkta för att ha tagit illegala droger, stannat för mycket och burit vapen utan tillstånd.

De 56 misstänkta fördes till brottmålsdomstolen i Ratchada för frihetsberövande. Bland dem finns det en kinesisk misstänkt som måste skickas till domstolen i Phra Nakhon Nuea eftersom de är åtalade för att ha stannat kvar på sitt visum.

Berörd polis har föreslagit att de misstänkta inte ska lämna borgen, men det kommer att vara ett beslut för thailändska domstolar, möjligen redan i morgon.

Pattaya-polisen slog till mot en liknande karaoke under helgen men ingenting hittades i just denna razzia. Officiellt skulle polisen inte uppge om det var relaterat till Bangkok-razzian.

Den plats som plundrades i Bangkok var uteslutande avsedd för högutgifterna kineser, sa polisen som var inblandad i razzian och förbjöd andra nationaliteter att komma in. Polisen utreder fortfarande förvaltningen och ägandet av lokalen och flera poliser i distrikt runt spelplatsen har flyttats över som en standard del av utredningsprocessen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.