Utlänning i Pattaya påstås knivhuggen av en oidentifierad utländsk "vän"

Pattaya —

En utländsk man i Pattaya knivhöggs brutalt av en annan utlänning som polisen trodde var hans vän av okänd anledning klockan 1 i morse den 4 juni. Den misstänkte stal offrets motorcykel och är för närvarande på fri fot.

Den utländska mannen med okänd nationalitet och identitet hittades med sex allvarliga knivhugg på halsen och kroppen på Soi Jomtien 13 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Han fick hjälp av räddare från Sawang Boriboon Thamasathan Foundation och Pattaya Police innan han fördes till närmaste sjukhus. Offret låg i en blodpöl när han hittades. Ytterligare en blodpöl sågs cirka 20 meter från mannen.

Misshandelsvapnet är i nuläget okänt. Pattaya-polisen intervjuade en thailändsk kvinna som först såg offret, Wanphen Thothong, 42, och fick reda på att hon inte såg vad som hade hänt. Wanphen såg bara den utländska mannen ligga på marken täckt av blod när hon kom till olycksplatsen.

Enligt en polisrapport visade en CCTV-inspelning av platsen att offret anlände till olycksplatsen på en motorcykel med en annan manlig utlänning. Offret var den som körde cykeln, medan den andra personen satt på baksätet.

Den oidentifierade personen var klädd i vit skjorta och svarta byxor. Efter att det skadade offret parkerat motorcykeln gick den andra utlänningen iväg kort och återvände sedan för att knivhugga offret, vilket fick både honom och motorcykeln att falla till marken.

Gärningsmannen sparkade och misshandlade sedan offret igen innan han tog motorcykeln och flydde från platsen. Under tiden kämpade offret för sitt liv innan han kollapsade 20 meter från platsen där attacken inträffade.

Pattaya-polisen undersökte brottsplatsen och granskade CCTV-filmerna längs den misstänktes flyktväg.

Offret berättade för polisen att den misstänkte var en vän, men ytterligare information på grund av hans skador kom inte omedelbart. Polisen tror att det finns mer i denna historia och kommer att utreda det vidare.

Offret fördes till ett lokalt sjukhus i ett kritiskt tillstånd även om det enligt pressmeddelandet var stabilt.

Den här berättelsen kommer att uppdateras när mer information fylls i av relevanta tjänstemän, eftersom många frågor kvarstår angående denna berättelse.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.