Kropp av 14-årig pojke hittades i Rayong Sea

FOTO: Thairath

Rayong —

Kroppen av en 14-årig pojke som försvann i Rayonghavet återfanns i morse den 5 juni.

Kroppen av ett barn hittades spolas iland vid Saeng Chan Beach, nära ett hotell i Muang District, Rayong-provinsen klockan 10 idag. Platsen för händelsen var cirka 2 kilometer bort från där barnet antogs ha drunknat i Rayongs hav. En jourhavande läkare från Rayong Hospital och Sawang Phra Kuson Rescue Unit samordnades och sändes till platsen för att undersöka kroppen.

Kroppen ska ha varit en 14-årig pojke som försvann i havet i går. Han var klädd i en blå t-shirt och blå shorts. Hans namn undanhölls på grund av hans ålder.

Mr. Buntham Yaka, borgmästaren i Nernphra-distriktet, uttryckte sina kondoleanser till den avlidnes familj. Han sa att när han fick rapporten om den försvunna pojken skickade han omedelbart ett sökteam för att leta efter pojken till sent på natten. Men på grund av starka vindar och vågor avbröts sökandet.

På morgonen återupptog alla enheter sökandet och hittade så småningom offrets kropp. Orsaken till incidenten kan tillskrivas de starka vindarna och de växlande vattenströmmarna, sa Mr. Buntham. Han varnade strandbesökare att vara försiktiga när de simmar i havet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.