Pattaya kommer att hålla Tattoo Amazing Fest den 17 juni

Pattaya —

Pattaya förbereder sig för att arrangera Tattoo Amazing Fest Pattaya 2023 på Royal Garden Plaza Pattaya den 17 juni.

Pattaya City, tillsammans med köpcentret Royal Garden Plaza Pattaya, Stitch Tattoo Studio, Pattaya Simulation City, Pattaya People Media Group och lokala tatuerare, organiserade tillsammans en presskonferens för Tattoo Amazing Fest Pattaya-tävlingen tidigare denna månad den 4 juni.

Syftet med detta evenemang är att främja turismen i Pattaya, förbättra dess positiva image, stimulera den lokala ekonomin och främja enighet bland tatuerare i Pattaya, både thailändska och internationella artister.

Tattoo Amazing Fest Pattaya är en festival som tillåter tatuerare att visa upp sina färdigheter för allmänheten, enligt arrangörerna. Evenemanget kommer att innehålla kända tatuerare från över 17 länder. Dessutom kommer det att finnas konstutställningar av hyllade artister, en Super Car-show av Pattaya Car on the Beach-gruppen och en Big Bike-show av Pattaya Motorcycle Club.

Evenemanget kommer att hållas den 17 juni kl. 11 till sent på Royal Garden Plaza Pattaya. Schemat för evenemang finns nedan.

Missa inte det!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.