Kvinna tänder sin bil i brand för att ta sitt eget liv i Pattaya

Pattaya —

En kvinna brändes till döds i sin bil parkerad nära Mabprachan-reservoaren i Pattaya. Polisen trodde att hon satte eld på sig själv i ett försök att ta sitt eget liv.

Pattaya-invånare rapporterade att de såg en brinnande bil till Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddarna klockan 7:30 igår, den 5 juni. Myndigheterna rusade sedan till platsen för incidenten vid Mabprachan-reservoaren i Nongprue-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

På platsen höll en rasande brand på en röd Suzuki Celerio-bil. Inne i fordonet såg myndigheterna en oidentifierad kvinna som låg i förarsätet. Hon var täckt med en filt mitt i de intensiva lågorna. Myndigheterna upptäckte också en brinnande eldfat bredvid kvinnan.

Trots ansträngningar från brandmän och åskådare för att hjälpa offret, hindrade den intensiva branden dem från att rädda den instängda kvinnan. De lyckades bara släcka branden så småningom genom att använda brandsläckare. Personen i bilen hade dock redan bränts ihjäl i förarsätet.

Pattaya News intervjuade en thailändsk brandman, Siriwat Prachit, om händelsen. Han sa att branden, i kombination med det läckande bränslet från fordonet, gjorde det svårt att släcka lågorna och rädda kvinnan. Efter att branden slocknat hittade han ett brinnande eldfat inne i bilen.

Ett ögonvittne som ringde myndigheterna, Rittichai Malapad, 28, avslöjade för The Pattaya News att han märkte att kvinnan täckte sig med en filt innan hon tände eld. Han rusade sedan till hjälp och använde en brandsläckare för att dämpa lågorna, men på grund av den intensiva värmen kunde han inte hjälpa henne ut. Rittichai spekulerade i att den avlidne kan ha dränkt sig i bränsle, varför elden spred sig så snabbt.

Kvinnans kropp fördes till Banglamungs sjukhus för obduktion. Det rapporterades att kvinnan faktiskt inte var ägare till bilen och att hon lånat den av sin släkting. Polisen försöker identifiera henne.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.