Pattaya Sport Club donerar 10 fotbollar till Hand to Hand Foundation

Pattaya, Thailand – juni 2023 –

Pattaya Sport Club har generöst bidragit med 10 fotbollar till Hand to Hand Foundation, en lokal välgörenhetsorganisation fokuserad på att stödja underprivilegierade barn.

Denna donation syftar till att förbättra stiftelsens sportprogram och tillhandahålla rekreation
möjligheter för barnen i Pattaya och omgivande områden.

Pattaya Sport Club, känd för sitt engagemang för att främja sport och stödja lokala
välgörenhetsorganisationer, inser vikten av fysisk aktivitet och lagarbete i utvecklingen av unga individer. Genom att samarbeta med Hand to Hand Foundation siktar de på att positivt påverka livet för dessa barn genom att främja deras atletiska färdigheter och främja värderingar som t.ex idrottsmannaskap och samarbete.

"Vi är glada över att kunna stödja Hand to Hand Foundation genom denna donation", säger Bernie Turpin, Senior Advisor för Pattaya Sport Club. "Vi tror att idrott kan stärka barn och skapa en positiv förändring i vårt samhälle.”

Hand to Hand Foundation uttryckte tacksamhet för bidraget och uppgav att fotbollarna kommer att ge värdefull utrustning och väcka hopp bland barnen. Pattaya Sport Club's donation exemplifierar deras engagemang för samhällets välfärd och deras engagemang för att skapa möjligheter för en ljusare framtid.


För mer information, besök www.pattayasportclub.org och www.handtohandpattaya.com.

Om Pattaya Sport Club

 Pattaya Sport Club är en ledande sportorganisation baserad i Pattaya,
Thailand, dedikerat till att främja sport och stödja lokala välgörenhetsorganisationer. Klubben arrangerar
sportevenemang, turneringar och välgörenhetsaktiviteter, aktivt stödja lokala initiativ och främja positiv förändring i samhället.

Om Hand to Hand Foundation

Hand to Hand Foundation är en ideell organisation med säte i Pattaya, Thailand. Deras uppdrag är att hjälpa underprivilegierade familjer och barn genom att försörja dem utbildningsstöd, måltider och fritidsaktiviteter. Genom sina program och partnerskap har stiftelsen som mål att skapa en ljusare framtid för de behövande.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/