Malaysisk kvinna fortfarande saknad i Chiang Rai-provinsen

Chiang Rai -

Thailändsk polis söker efter en ung försvunnen malaysisk kvinna som har varit utan kontakt med sin mamma i flera dagar under ett besök i gränsstaden Mae Sai-distriktet i Chiang Rai-provinsen i norra Thailand.

Angie Chong Sum Yee, 22, förlorade på ett mystiskt sätt kontakten med sin mamma, förmodligen när hon reste i Chiang Rai. Hon har varit utom räckhåll efter att ha skickat bilder i Chiang Rai till sin mamma som sedan lade upp dem på Facebook och uppmanade thailändska lokala polismyndigheter att hjälpa till att hitta hennes dotter.

Mamman sa att hennes dotter besökte Chiang Mai ensam med flyg den 29 maj. Hennes dotter tog bilder på olika platser i Chiang Mai och Chiang Rai och skickade dem till henne.

De senaste bilderna hon skickade indikerade att hon befann sig i gränsstaden Mae Sai-distriktet i Chiang Rai. Staden låg mittemot Myanmars gränsstad Tachilek.

Mamman sa att hon fruktade att hennes dotter kan vara i fara eftersom hon kan ha korsat gränsen till Myanmar. Hon förnekade thailändska mediarapporter om att hennes dotter kunde ha bestämt sig för att flytta till Myanmar för ett jobb på ett kasino, och sa att hennes dotter redan hade en tillräcklig inkomst från att arbeta som kosmetikexpert.

Den försvunna kvinnans mamma och storebror anlände nyligen till Thailand från Malaysia i går, den 6 juni, i hopp om att hitta sin älskade.

Thailändsk immigrations- och turistpolis samarbetar med tjänstemän i Myanmar vid Tachilek-kontrollen för att leta efter den försvunna kvinnan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.