Fastigheter: Bekvämt tvåvåningshus i Naklua, 3 sovrum och 2 badrum

Till salu:

En bekväm stadsbostad med tre sovrum och två badrum som ligger norr om Pattaya i Naklua-området, nära motorvägen. Begär 2.9 miljoner baht.

För mer detaljer:

Se denna fastighet och många bilder listade på vår fastighetswebbplats här.

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29 eller e-posta oss på Property@TPNproperty.com

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/