Naken utlänning hittas vandrade runt på Pattaya Beach

Pattaya –

En oidentifierad naken manlig utlänning som hittades gå nära Pattaya Beach tidigt på morgonen greps och fördes till Pattayas polisstation.

En video av händelsen kan ses genom att klicka eller trycka här.

Kapten Sonthaya Khonsap från polisen i Pattaya City berättade för Pattaya News att de underrättades om incidenten av chockade lokala invånare nära Central Pattaya Beach i Nongprue på lördagsmorgonen nära gryningen (29 juli).

De och Pattaya News anlände till platsen för att hitta den nakna manliga utlänningen i åldern runt 50 som gick och pratade med sig själv högt. Polisen försökte prata med honom men kunde inte förstå honom och mannen fortsatte att gnälla om utrikespolitiska frågor.

Det tog cirka 15 minuter för polisen att förhandla med mannen innan han motvilligt gick med på att följa med polisen till Pattayas polisstation. Mannen var dock fortfarande inte helt samarbetsvillig och vägrade att identifiera sig.

Mannen tros vara tysk baserat på sin accent, men det bekräftades inte helt, konstaterar TPN-media.

Polisen försökte fortfarande identifiera mannen och han förblev häktad från och med lördag eftermiddag den 29 juli. Polisen misstänker att mannen kan ha lidit av psykisk ohälsa eller missbruk av alkohol eller droger.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.