UFO upptäckt i Pattaya

Pattaya —

Ett oidentifierat flygande föremål (UFO) upptäcktes i Pattaya på måndagen, vilket gjorde turister och invånare oroliga.

Det rapporterades på kvällen den 7 augusti, att närvaron av UFO snarare väckte glädje och nöje än chock och rädsla för dem som såg det, eftersom det istället för att sväva olycksbådande på himlen, komiskt rörde sig längs Pattaya Klang Road, med ryttaren, som var tydligen en människa och vinkade åt förbipasserande.

Många människor, särskilt turister, blev förvånade över att se det främmande fordonet, som senare visade sig vara gjord av en barnversion av en ökenvagn som glider på vägen. Folk tog bilder och filmade det och delade det på Facebook, vilket gör att fenomenet snabbt blir ett samtalsämne.

En thailändsk man som hette "Papa Nu (ป๋าหนู) sågs inuti vad som skulle vara UFO:s kupolspegel som i filmerna." Det är underförstått att den här 63-årige thailändska mannen en gång väckte skratt och leenden till turister 2020 när han skapade ett komiskt spektakel när han åkte på en liten motorcykel som förvandlats till ett nyckfullt fordon som liknade en magisk kvast.

Papa Nu, då, prydde sin motorcykel med träelement och förtrollande ljus, varefter han åkte längs Pattayas gator och viftade med handen som hälsning till resenärerna, som liknade en glad trollkarl på sin magiska resa.

Enligt honom var motivet bakom hans senaste kreativa strävan att sprida glädje och framkalla leenden från dem som bevittnade hans härma flygande tefat. Detta spektakel syftade också till att öka livlighet och främja turism i staden Pattaya, sade han.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.