Molotovcocktailattack i Pattaya lämnar tonåring med allvarliga brännskador

Pattaya —

Rivaler inledde en molotovcocktailattack på en 16-årig tonåring i Pattaya på söndagsmorgonen, vilket lämnade honom med allvarliga brännskador.

Nongprues polis och räddningspersonal underrättades om den brutala attacken den 3 september klockan 1:30 i Soi Khao Noi, Nongprues underdistrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. De skyndade till platsen för att hjälpa offret.

Där hittade de en 16-årig pojke (namn undanhållet på grund av hans ålder) med svåra brännskador på armar och ben. Han var inlagd på ett lokalt sjukhus.

Polisen hittade också en bränd motorcykel som tillhörde pojken som fallit på vägen.

I en intervju med pojkens kamrater uppgav de att de och pojken åkte i grupp när de av misstag stötte på sina rivaler på vägen. Fienderna började sedan jaga ner pojken och kastade en molotovcocktail mot honom, vilket tvingade honom att lämna sin brinnande motorcykel för att fly för sitt liv in i skogen.

Vännerna sa att de tidigare haft ett knytnävsslagsmål med förövarna men avslöjade inte arten av tvisten eller konflikten. Polisen i Nongprue arbetar med att identifiera de misstänkta vid tidpunkten för anmälan.

Pattaya News noterar att denna incident inträffar bara några dagar efter att Pattayas brottsbekämpande myndigheter började verkställa en ny regel som förbjuder minderåriga under 18 år att vistas i allmänna utrymmen sent på natten utan sina föräldrar eller vårdnadshavare.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.