Mystiskt skräp fortsätter att sköljas i land i Phuket

Kata, Mueang Phuket –

Mer mystiskt skräp har hittats på en strand i Phuket.

Våra tidigare berättelser:

Mystiskt skräp hittades på Karon Beach och en utredning pågår för att identifiera exakt vad det är.

Mer mystiskt skräp har hittats på en strand i Phang Nga.

Nu till uppdateringen:

Ännu mer mystiskt skräp ska ha hittats på Kata Noi Beach i Mueang Phuket under den senaste helgen.

Det är inte klart om föremålen som hittats här och i Phang Nga är relaterade. Relevanta tjänstemän har fortfarande inte kunnat fastställa var eller vad skräpet är från alla tre senaste fynden som presstid.

De stora oidentifierade föremålen har drivit på intensiva spekulationer och diskussioner bland TPN Medias läsare på våra olika diskussionsplattformar om möjligheter för vad föremålen kan vara. Det har funnits förslag, några ganska tydliga och några extraordinära.

Som sagt har thailändska myndigheter fortfarande inte kunnat identifiera något av de senaste föremålen även om de fortsätter att studera dem och rådgör med experter inom olika områden.

Konstigt skräp som sköljs iland under monsunsäsongen i Thailand är ganska vanligt, konstaterar TPN Media, men inte av denna storlek och typ.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Phuket Express.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/