Pattaya håller två framgångsrika sportevenemang

Pattaya —

Pattaya var precis värd för två framgångsrika sporttävlingar under den senaste veckan, inklusive Ju-Jitsu Word Cup Beach 2023 och Sepak Takraw Pattaya Cup 20:e upplagan.

Ju-Jitsu World Cup Beach Event 2023, en dynamisk självförsvarskampsporttävling, slog till på Jomtien Beach den 2 september. Pattaya, i samarbete med Thai Ju-Jitsu Sports Association, orkestrerade detta spännande sportevenemang, som hänförde publiken fram till den 3 september, precis vid Jomtien Beachs pittoreska stränder.

Ju-Jitsu är en kampsport med sitt ursprung i Japan, med fokus på stridstekniker som kast, ledlås, sparkar och grappling. Thai Ju-Jitsu Sports Association fick äran från International Ju-Jitsu Federation att vara värd för denna uppskattade sportextravaganza.

Detta evenemang syftade till att främja Ju-Jitsu och stödja thailändska idrottare i att finslipa sina färdigheter och samla poäng för framtida internationella tävlingar. Evenemanget fick enorm uppmärksamhet från både thailändska och internationella idrottare.

Samtidigt avslutades den stora finalen av "Sepak Takraw Pattaya Cup 20th Edition" igår, med en bländande total prispåse på över 190,000 3 baht. Den 20 september stod Praiwan Aromchuen, vice ordförande i Pattayas kommunfullmäktige, i centrum som ordförande som presiderade över prisutdelningsceremonin och den ceremoniella gardinuppropet för den XNUMX:e Sepak Takraw Pattaya Cup.

Idrottare, hundratals deltagare och representanter från media gav sin livfulla närvaro till detta fantastiska evenemang, som hölls på Pattaya City School 7 gymnasium i Nongprue sub-distrikt.

Den 20:e årliga Sepak Takraw Pattaya Cup, som pågick från 31 augusti till 3 september, fungerade som en ledstjärna för främjande av hälsa och välmående för ungdomar i Thailand. Med hela 87 lag i strid, inklusive Sepak Takraw-lag från Malaysia och Sydkorea, tillförde detta evenemang livfulla nyanser till årets sporttapet i Pattaya.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.