Thailand International Boat Show 2024 för att driva tillväxten av marin fritidsturism i Thailand

Arrangörer av Thailands främsta båtlivs- och lyxiga livsstilsplattform, the Thailand International Boat Show Ett lyxigt livsstilsevenemang, som kommer att äga rum 11 – 14 januari 2024 på Royal Phuket Marina, förväntar sig att det utökade formatet kommer att locka över 6,000 XNUMX besökare och ge ett lyft till Thailands marina fritidsindustri.

I linje med den thailändska regeringens policy för att stimulera yachtturism, arbetar arrangörerna JAND Events nära med Thai Yachting Business Association, ministeriet för turism och sport, Thailands turistmyndighet, Thailand Convention and Exhibition Bureau, samt industrins intressenter för att främja Thailand som ett båtnav i världsklass.

”Många internationella ägare väljer att behålla sina båtar i Phuket. De utmärkta småbåtshamnarna och underhållsfaciliteterna i kombination med kryssningsområdena i världsklass precis utanför dörren gör Phuket till den marina lekplatsen i Sydostasien. Och medan Thailands land-offshore-attraktionskraft fortsätter att växa bland internationella båtfolk, ser vi också ett ökande intresse bland thailändare som är angelägna om att chartra och utforska båtägande, vilket ytterligare stärker betydelsen av Thailands marina turism som en viktig ekonomisk drivkraft för landet, och Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event som en nyckelplattform för branschen”, sa David Hayes, VD för arrangörerna JAND Events.

Thailand International Boat Show 2024 A Luxury Lifestyle Event kommer att visa upp de senaste båtarna, marina produkterna och lyxiga livsstilserbjudandena för besökare och High Net Worth Individuals i Asien.

Responsen från branschen har varit extremt positiv med mer än 80 % av utrymmet i vattnet vid mässan 2024 redan bokat. Mäklare som bekräftats ställa ut i vattnet inkluderar Simpson Marine, Boat Lagoon Yachting, V Yachts Asia, Derani Yachts, Lee Marine, Asia Yachting, Go Boating, Extreme Marine, The Yacht Sales Co, Leopard Catamarans och Northrop & Johnson som tillsammans kommer att representera segel-, motor- och superyachtmärken från hela världen.

För mässan 2024 kommer det att finnas ett nytt specialbyggt, luftkonditionerat utställningsutrymme på land som bättre kommer att koppla samman utrymmena i vattnet, på land och sociala utrymmen för besökare och kommer att hysa en rad företag från marina produkter och tjänster till teknik och livsstil, inklusive Hull Co. Ltd, SEA Yacht Sales, FLS Yacht, ASA Group, Thailand Privilege, Nava by Thaicom, Flexiteek och Marine Services Asia, för att nämna några.

Nytt för i år är också Thailand Yachting konferens och Robb Rapportera "Best of the Best" Yachting Awards, som båda äger rum den 10 januari dagen innan föreställningen öppnar för allmänheten.

"The Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event ger marinindustrin en effektiv plattform för att visa upp sina företag och tjänster. Med planer på att utöka Phukets internationella flygplats, en ny flygplats som övervägs i den angränsande Phang Nga-provinsen, och förenklade visumförfaranden för internationella besökare, är Phukets framtid ljus och Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event syftar till att ge ett lyft till Thailands marina turism och sätta landet i fokus bland båtfolk runt om i världen”, tillade Hayes.

Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event kommer att hållas 11-14 januari 2024 på Royal Phuket Marina. För mer information besök www.thailandinternationalboatshow.com.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/